Cea de-a treia ediție a Campaniei Umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” a ajuns la final

0
Campania s-a adresat persoanelor care provin din familii cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, precum și din localitățile: Târnava, Dârlos și Ațel (copii şi adulţi deopotrivă).
A fost o campanie mai mult decât reușită, se cunoaște faptul că a fost a treia ediție, medieșenii și nu numai deja cunosc acțiunea, au încredere în noi și în părintele Flaviu Fleșer. Să nu uităm și că a fost un an atipic și situația financiară nu a fost una bnună pentru mulți dintre noi. Rezulttul celor două luni, am reușit cu ajutorul tuturor celor care ne-au sprijinit să distribuim 185 de plase cu alimente neperisabile, 150 de pâini, 60 de pungi cu dulciuri și suc, precum și 60 de cutii cu îmbrăcăminte și dulciuri pentru prichindei (1-14 ani), ultimele provenind dintr-o donație primită din Germania. Am reușit să ajungem și la spital, la secția de pediatrie am donat 10 pungi cu dulciuri și 10 prosoape, iar la neonatologie, cu ajutorul pompierilor medieșeni, am donat 28 de baxuri de scutece, 11 cutii mari de lapte praf, 30 de șampoane, 48 de pachete de șervețele umede și 40 bucăți de bureți de baie. În cadrul campaniei, am mai donat cu ajutorul oamenilor de bine un pătuț, un birou, un calculator și trei telefoane pentru trei copii cu rezultate bune la învățătură. Tot în cadrul campaniei, cu ajutorul unei pizzerii am donat un brad de Crăciun, iar cu ajutorul altei pizzerii două tablete noi. De asemenea, am primit cu titlu de donație 2.000 de măști de protecție, fiecare beneficiar al campaniei primind câte un set de 10 bucăți, urmând ca restul de seturi să fie distribuite și în urumătoarele acțiuni. Dacă la debutul campaniei spuneam că ne dorim să venim în sprijinul a 100 de persoane, acest lucru nu doar că a fost posibil, dar a fost chiar dublat. Îmi doresc să nu uităm că, îmbrățișarea nu este doar cea fizică, ea este tot o formă de ajutor. Mulțumim încă o dată din suflet tututor celor care au avut și au încredere în noi și în faptele noastre”, a declarat Daniel Dăbăcan, președintele Asociației „Primește și Dăruiește”.
Campania Umanitară “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” se desfășoară sub egida Asociației Primește și Dăruiește în colaborare cu Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș și este un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ