Turneu caritabil de fotbal la Mediaș , în sprijinul Asociației Primește și Dăruiește

1

Municipiul de pe Târnava Mare va găzdui la finele acestei săptămâni un turneu caritabil de fotbal.

Acesta se va desfășura la inițiativa lui Eugen Ceapă, cu sprijinul lui Mailat Cristian și Popa Cătălin, precum și a altor iubitori de sport și mișcare în aer liber.

Șapte echipe de fotbal vor participa la acest turneu de fotbal, în baza unei taxe de înscriere de 300 RON, direct în contul asociației, o urnă fiind disponibilă și la teren, în ziua meciurilor, cei prezenți având ocazia să doneze orice sumă de bani.

Fondurile strânse vor fi donate Asociației Primește și Dăruiește, cu scopul achiziționării unui mijloc de transport, necesar la acțiuniile care vor fi desfășurate în viitor, în Mediaș și zona de nord a județului Sibiu.

Evenimentul aflat la a doua ediție are loc în data de 26.06.2022, cu începere de la ora 10:00, la Baza Sportivă „Simona Olariu” din Mediaș și se intitulează „Cupa Solidarității”.

Prima ediție s-a desfășurat la Sibiu, banii strânși fiind direcționați către Asociația Baby Care.

Donații pentru Asociația Primește și Dăruiește se pot face direct în contul bancar: RO20INGB0000999910231723 ( Beneficiar: Asociația Primește și Dăruiește ). 

1 COMENTARIU

  1. De obicei, nu citesc postari pe bloguri, totusi as dori sa spun ca acest articol m-a fortat sa verific si sa fac asta! Stilul tau de scris m-a surprins. Multumesc, foarte frumoasa postarea.

LĂSAȚI UN MESAJ