Donează orice sumă pentru viitorul microbuz al Asociației „Primește și Dăruiește”

0

Asociația „Primește și Dăruiește” demarează o campanie de strângere de fonduri pentru ceea ce înseamnă viitorul microbuz al asociației.

Medieșenii și nu numai, precum și persoanele juridice, pot dona orice sumă direct în contul asociației.

Pe lângă sediu unde ne vom desfășură activitatea și unde vom depozita produsele strânse în cadrul campaniilor, avem nevoie și de un microbuz. Mereu este ceva de transportat, nu doar pe parcursul desfășurării campaniilor. Știu că și acest an este unul dificil, însă noi tot ce am făcut până acum a fost cu ajutorul oamenilor de bine, iar acum nu facem altceva decât să continuăm acest lucru. În plus, ideea este că întotdeauna puțin cu puțin se adună. Fac pe această cale un apel către medieșeni să ne ajute, cei care sunt acasă sau cei care sunt plecați în străinătate, precum și către firme, oricine poate lăsa o parte din solidaritatea sa, în călătoria către ajutor„, a declarat Daniel Dăbăcan, președintele Asociației „Primește și Dăruiește”.

Perioada de desfășurare a campaniei este 15.03.2021 – 15.09.2021.

Contul Asociației „Primește și Dăruiește”: RO20INGB0000999910231723 deschis la ING Mediaș.

Muțumim tuturor partenerilor media, precum și celor de la Tipo Mediensis, Meditur, Muzeul Gazelor Naturale, Florăria Orhideea Mediaș, Studio Foto Bogdan Nicolae, Carmangeria Virgil, Losteria Papageno și La Capela – Servicii Funerare Mediaș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ