Un zâmbet și o îmbrățișare fac sărbătorile mai frumoase

0

Încă de la primele ediții, am vizitat foarte mulți oameni, fiecare dintre ei având o situație materială precară sau cel puțin o problemă de sănătate. Mulți dintre aceștia nu mai sunt și nu mai pot să fie ca noi. Mulți dintre aceștia poartă pe umeri o povară grea.

Dincolo de condițiile de trai, fie că vorbim de oameni care au probleme de sănătate, care sunt mobilizați la pat sau pur și simplu părăsiți de rude, una este să auzi de astfel de cazuri și alta este să le vezi cu ochii tăi.

Ne bucurăm că am reușit printr-un zâmbet și o îmbrățișare să le facem sărbătorile mai frumoase acestor suflete care au oricând nevoie de oricare dintre noi.

Este important să ne mobilizăm cu toții, să oferim o mână de ajutor, dar nu în ultimul rând o îmbrățișare. Pentru că îmbrățișarea nu este doar cea fizică, ea este tot o formă de ajutor.

DISTRIBUIȚI
Articolul următorConducerea Asociației
Asociația “Primește și Dăruiește” este o structură socială, persoană juridică neguvernamentală, de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, nonprofit, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ